x
NederlandsFrançais
nl
Blog05.02.2020

Stroomop portret van de week - Ludwig

Ludwig, zaakvoerder

In 2004 startte ik met Stroomop. Samen met Ann en onze 19 medewerkers ben ik elke dag in de weer om in de Benelux hout en pellets als hernieuwbare energiebron te promoten. We werken samen met gemotiveerde installateurs en kachelhandelaars. Onze taak is vooral om er voor te zorgen dat deze vakmensen goed opgeleid worden. Een regelmatige opleiding garandeert een goede installatie en optimale service van onze producten en dus tevreden gebruikers.

Waarom hou(d)t Ludwig van Stroomop?

Energie(-besparing), gezond bouwen en isoleren zijn mijn passie. Met hout werken is mijn hobby. Hout is een prachtig materiaal : buigzaam en toch sterk, zacht en warm. Daarom gebruikten we in het kantoorgebouw van Stroomop heel veel hout.
Met Stroomop zetten we in op klimaatslimme oplossingen voor het verwarmen van woningen omdat daar het meest en het snelst echte klimaatwinst te behalen is. Hout, biomassa en pellets zijn onmisbaar in de energiemix van morgen. Al onze klanten samen besparen 25.000.000 liter stookolie of 85.000 ton CO2. Dat is geen plan of los idee voor 2030. Nee, dit is vandaag.