x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws18.01.2021

Bedankt Adelheid en welkom Greet!

We stellen jullie graag voor aan onze nieuwe collega! Greet Vanderhaeghen is sinds maandag 18 januari 2021 halftijds bij ons aan de slag als boekhoudkundig medewerkster. Ze volgt Adelheid op die koos voor een nieuwe professionele uitdaging. We wensen Adelheid alle succes toe en willen haar graag bedanken voor de vele jaren bij ons. Greet zal alle boekhoudkundige taken opvolgen binnen Stroomop en ├ľkoFEN. Ludwig neemt bij ├ľkoFEN de dienst bestellingen & leveringen over van Adelheid.

Dag Greet! Kan je wat meer vertellen over jezelf?

Jazeker. Ik ben Greet, een gelukkig getrouwde vrouw van 51 jaar en heb drie kinderen. Ik ben geboren in Izegem en woon daar ook. Ik ben graag bezig in de tuin, houd van handwerk (breien, naaien,..) en zelf brood bakken.

Ik werkte tot voor kort bij een kleiner bedrijf in Kuurne, en deed daar ook boekhoudkundige taken. Ik was al een tijdje aan het uitkijken naar een nieuwe uitdaging in hetzelfde professionele gebied.

Wat trok je aan in Stroomop toen je solliciteerde?

Toen ik de sollicitatie zag, surfte ik naar de website van Stroomop en kreeg ik onmiddellijk een warm gevoel. Dat kan ook niet anders met al die pellet- en houtkachels natuurlijk! Maar ook toen ik de 'over ons' pagina op de site bekeek, waar alle medewerkers met foto te zien zijn, kreeg ik een goed gevoel. Ik besloot te solliciteren en mijn gevoel was helemaal juist. Zowel letterlijk als figuurlijk kreeg ik een warm en open gevoel. Letterlijk, omdat het gebouw helemaal uit hout bestaat, de kachel gezellig staat te branden en de bureau's erg open zijn. Figuurlijk omdat de collega's erg open zijn en ik bij hen terecht kan met vragen.

Hoe verliepen de eerste dagen hier bij Stroomop?

Ik liep al een tijdje mee met Adelheid, om de overgang vlot te laten verlopen en vanaf vandaag doe ik het alleen. Maar alleen voel ik mij zeker niet. De collega's helpen me waar nodig en ook al komt er op dit moment nog heel veel info op mij af, heb ik er alle vertrouwen in dat alles goed komt!

We wensen je veel succes toe, Greet!