x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws26.09.2022

Welkom Willem!

Dag Willem, wie ben je en hoe ben je in Stroomop terechtgekomen?

Mijn naam is Willem, 38 jaar en sinds kort aan de slag bij Stroomop. Ik was eigenlijk niet actief aan het solliciteren, maar toen ik online de vacature accountmanager voor de Nederlandse markt zag voorbijkomen, trok het me onmiddellijk aan.
Ik ben afkomstig uit Nederland, maar woon ondertussen al tien jaar in Belgiƫ. Binnen deze functie zal ik terug vaker in Nederland zijn, iets wat ik erg zie zitten.
Daarnaast werd ik ook geprikkeld door de visie van het bedrijf, het product en het technische aspect.

Wat zullen je taken zijn?

Als accountmanager voor de Nederlandse markt, ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle huidige RIKA-dealers in Nederland. Er is ook nog heel wat ruimte voor uitbreiding, de bedoeling is dat RIKA nog beter verspreid en vertegenwoordigd wordt in Nederland. Een hele uitdaging, maar ik zie dit helemaal zitten!


Hoe verliep je eerste week hier in Stroomop?

Heel goed! Ik heb enorm veel indrukken te verwerken gekregen en leerde al heel wat bij, zowel commercieel als technisch. De collega's leerde ik in sneltempo kennen, doordat ik middenin de voorbereidingen van het pelletfeest ben toegekomen. Iedereen van het bedrijf die kon heeft geholpen met de opbouw en afbraak van het feest. Het was eigenlijk een ideale manier om iedereen te leren kennen. Tijdens het feest zelf kon ik ook al enkele klanten ontmoeten, heel erg fijn!

We wensen je veel succes, Willem!