x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws30.11.2022

Welkom Laura!

Maak kennis met onze nieuwe Franstalige collega Laura. Ze komt het commerciële departement van ÖkoFEN bijstaan. Hieronder kan je ze al in het kort leren kennen:

Hallo! Kan je wat meer over jezelf vertellen en wat trok je aan in ÖkoFEN toen je solliciteerde?


Ik ben 31 jaar en ben ingenieur van opleiding. In augustus ben ik bevallen van mijn eerste dochter, dus het zijn twee grote veranderingen op korte tijd. Voorafgaand aan deze job heb ik een loopbaanonderbreking van iets meer dan een jaar genomen. Ik was niet zeker wat ik daarna wou doen.

Toen ik zag dat Marie-Hélène (commercieel verantwoordelijke van Stroomop) een vacature deelde, heb ik geen moment getwijfeld. Vorige winter hebben we zelf een ÖkoFEN-pelletketel aangekocht en deze job was de ideale gelegenheid om mijn ervaring te delen. Ik heb toevallig ook avondlessen over bedrijfsbeheer en communicatie gevolgd vorig jaar, dus dat komt zeker van pas nu. Zo kan ik nog beter het product verkopen dat ik reeds ken en waarin ik geloof.

Wat zullen precies je taken zijn binnen het team?


Het is een nieuwe functie, dus ook een ware uitdaging. De eerste paar dagen beantwoord ik vooral vragen van klanten en doe ik de follow-up van prospects. Daarnaast zal ik ook de social media verder ontwikkelen met een bijzondere focus op de Waalse markt. Ik ben dus in feite verantwoordelijk voor het klantencontact.


Hoe waren je eerste dagen in het bedrijf?


Ik had het gevoel dat ze op mij aan het wachten waren. Mijn werkplek was volledig ingericht en mijn bedrijfswagen stond klaar. Zo voelde ik me meteen welkom! Het bedrijf is niet al te groot en er zijn open ruimtes gecreëerd om contact te houden tussen de verschillende afdelingen. Vanaf de eerste dag is het hier aangenaam werken.

Maar wat voor mij de grootste uitdaging zal zijn, dat is het Nederlands onder de knie krijgen... Gelukkig is mijn voornaamste doel om Franstalige klanten te overtuigen.

We wensen je veel succes, Laura!