x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws30.11.2023

De Energieke Ochtend vol inspiratie en innovatie

De Energieke Ochtend: inspirerende ontbijtsessie voor architecten


Op 30 november verzamelde een selecte groep van 37 architecten voor een inspirerende ontbijtsessie in Stroomop. Het doel? Het delen van kennis en het verkennen van innovatieve oplossingen op het vlak van energie, verwarming en ecologisch (ver)bouwen

Het evenement begon met een uitgebreid en (h)eerlijk ontbijtbuffet, waarbij de deelnemers de kans kregen om elkaar te ontmoeten en om onze producten in werking te zien. Na het ontbijt werden ze uitgenodigd voor vier boeiende presentaties (Stroomop, ÖkoFEN, Zuderwind en EA+ architecten en ingenieurs), elk gericht op een ander facet van (interieur)architectuur. De sprekers deelden hun expertise en ervaringen, waarbij ook de laatste trends en innovaties uitvoerig werden besproken. 

Na de presentaties konden de architecten informatie inwinnen bij de standen van onze partners:
En ze kregen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de unieke offgridwoning van Ann en Ludwig, waar de toepassing van ecologisch verbouwen en verwarmen in de praktijk kon worden ervaren. 

Heb je dit evenement gemist? Houd onze website in de gaten voor toekomstige evenementen!
En nogmaals een bijzondere dank aan mede-organisator VIBE vzw